Vad kan man låna till?

Man bestämmer själv vad man ska använda våra lån till. Här kommer några exempel:

Värmepump

Värmepump är ett jättebra alternativ när man vill sänka sina uppvärmningskostnader. Eftersom energin kommer från uteluft, vatten, mark eller frånluft är det dessutom en teknik som inte belastar miljön med utsläpp eller transporter.

Men – även en värmepump kan krångla eller gå sönder och kräva reparation eller byte. Om det sker under den kalla årstiden finns ingen tid att vänta. Man måste genast reparera eller köpa ny värmepump direkt.

Finansiera värmepump

Det är inte självklart att man alltid har de pengar som krävs när ett behov uppstår plötsligt och utan förvarning. Köp av ny luftvärmepump kostar cirka 15 000 kr. Installation av bergvärmepump är ett större projekt och kostar runt 150 000 kr, lite beroende på vilka förutsättningar som finns.

Hos oss kan du låna pengar till det du behöver. Du bestämmer själv belopp och återbetalningstid. Ansök idag online och få svar direkt!


Tandvård

Tandborstning och årlig genomgång är ett bra sätt att förebygga tandproblem. Men tandvärk kan ändå komma plötsligt! En brygga kan lossna och en lagning ramla ut. Att vänta med behandling gör oftast saken värre och är därför inget realistiskt val, man behöver tandläkarens hjälp genast!

Finansiera tandvård

Det är inte självklart att man alltid har de pengar som krävs när ett behov uppstår plötsligt och utan förvarning. En akut insats av tandläkaren med röntgen och en vanlig lagning kostar 2000 - 3000 kr, en rotfyllning kostar 4000 - 6000 kr. Försäkringskassans tandvårdbidrag är 150 eller 300 kr, beroende på din ålder. Resten får du betala själv.

Hos oss kan du låna pengar till det du behöver. Du bestämmer själv belopp och återbetalningstid. Ansök idag online och få svar direkt!


Nya däck

Lagom avstånd och bra mönsterdjup är bästa sättet att slippa kana in i bilen framför vid en inbromsning. Det vet alla, men vad gör man när dubbdäcken tappat stinget och halkan sätter in? Eller när man bara önskar att sommardäcken ska rulla en säsong till men mönstret börjar ta slut?

Finansiera nya däck

Blunda inte för riskerna med dåliga däck, det kan bli en riktigt dyr historia. Nya däck med normal prestanda kostar mellan 4 000 och 8 000 till en personbil. Det är inte självklart att man alltid har de pengar som krävs när ett behov uppstår, men hos oss kan du låna pengar till det du behöver. Du bestämmer själv belopp och återbetalningstid.

Ansök idag online och få svar direkt!