Låna 3 000 kr med BankID

Från Kontantfinans kan man låna 3 000 kr utan UC och med betalningsanmärkning. Vi erbjuder en kontokredit med 3000 kr som lägsta kreditgräns och du kan återbetala på ett flexibelt sätt. Betala endast ränta för det belopp du utnyttjar.

  • Låna 3 000 kr utan UC
  • Låna även trots betalningsanmärkning
  • Identifiera dig med BankID när du vill låna 3000 kr

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 8 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2024-05-26

Krediten har 43,98 % nominell bunden årsränta, 475 kr i uppläggningsavgift och 25 kr månatlig administrationsavgift. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 1 120 kr per månad under 12 månader har en effektiv årsränta på 76,8 %. Det innebär en total kostnad för krediten om 3 440 kr. Löptid från 8 till 62 månader vid maximalt initialt uttag, lägsta möjliga månadsvisa återbetalning och inga ytterligare uttag.


varningstriangel högkostnadskrediter

Detta är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Låna 3 000 kronor utan UC

Hos Kontantfinans är det är möjligt att låna 3 000 kr utan UC. UC står för “Upplysningscentralen” och är ett kreditupplysningsföretag som används av många kreditgivare för att bedöma en persons kreditvärdighet. Kontantfinans använder inte UC när du vill låna 3 000 kr utan istället använder vi ett annat kreditupplysningsföretag som heter Bisnode och egna kreditbedömningsmetoder för att besluta om en låneansökan.

Det finns olika typer av lån som kan beviljas utan UC, till exempel SMS-lån, blancolån eller mikrolån. Men det är viktigt att vara medveten om att räntan på lån utan UC ibland är högre än på lån som kräver UC. Därför är det bra att jämföra olika låneerbjudanden och välja den mest fördelaktiga för din ekonomiska situation.

 

Låna 3000 kr med BankD

Hos Kontantfinans kan man låna 3 000 kr med BankID. BankID är en digital legitimation som används för att identifiera sig och signera avtal på nätet, och många kreditgivare använder BankID för att göra låneansökningar och utbetalningar snabbare och enklare. Låna 3 000 kr av Kontantfinans med BankID.

För att låna 3000 kr ska du göra din ansökan genom att fylla i ansökningsformuläret och signera med ditt BankID. När din ansökan har godkänts sker utbetalningen av lånet till ditt bankkonto.

Låna 3000 kr med direkt utbetalning

Kontantfinans erbjuder lån på 3000 kr med direkt utbetalning. Direkt utbetalning innebär att vi behandlar din låneansökan så snabbt som möjligt och betalar ut pengarna (t ex 3000 kr) till ditt bankkonto direkt när ansökan beviljats. Pengarna kommer fram samma dag eller senast bankdagen efter beroende på vilken tid på dygnet ansökan godkänns.

 

Låna 3000 kr trots betalningsanmärkningar

Hos många långivare är det svårt att låna 3000 kr med betalningsanmärkningar eftersom det visar på en tidigare oförmåga att betala skulder i tid. Många kreditgivare använder betalningsanmärkningar som en indikation på en persons kreditvärdighet, och kan därför neka en låneansökan på grund av dessa.

 
Kontantfinans erbjuder lån på 3000 kr även till personer med betalningsanmärkningar. Vi tar hänsyn till andra faktorer som inkomst, anställning och skuldsättning för att bedöma en persons kreditvärdighet. Vi ser mer till framtiden och hur din ekonomi ser ut idag och mindre till historiken. Vi gör alltså en helhetsbedömning för att besluta om vi kan låna ut 3000 kr till dig. Ju bättre din kreditvärdighet är, desto större är chansen att du kan bli beviljad och kunna låna 3000 kr.

Lån på 3000 kr genom en kontokredit

En kontokredit är en form av kredit som ger dig tillgång till en förutbestämd kreditgräns som du kan använda och betala tillbaka när du vill. Kontantfinans lägsta kreditgräns är 3000 kr. Du betalar ränta endast på det belopp du använder och krediten kan användas igen när den är återbetald.

Att låna 3000 kr genom en kontokredit kan vara en smidig lösning om du behöver flexibilitet och snabb tillgång till pengar. Du kan ta ut precis det belopp du behöver, när du behöver det, och betala tillbaka det när det passar dig. Om du har en stabil ekonomisk situation och kan betala tillbaka lånet inom en kort tid kan det vara ett bra alternativ.

Sammanfattningsvis kan det vara smart att låna 3000 kr genom en kontokredit om du har en stabil ekonomisk situation och kan betala tillbaka lånet inom en kort tid. Men det är viktigt att noga överväga din ekonomiska situation och jämföra olika lånealternativ för att hitta det lån som är bäst för dig. Kontantfinans erbjuder även andra lånebelopp såsom t ex 5000 kr. Det högsta man kan låna av oss är 30 000 kr.

Kontantfinans syster varumärke Brixo erbjuder också möjligheten att låna 3000 kr genom kontokredit.

Kan man låna 3000 kr utan säkerhet?

Ja, det är möjligt att låna 3000 kr utan säkerhet av oss. De flesta kreditgivare som erbjuder mindre lån, som 3000 kr, gör det utan krav på säkerhet. Istället för att ta en pant eller annan säkerhet bedömer vi din kreditvärdighet baserat på faktorer som din inkomst, anställning, skulder och eventuella betalningsanmärkningar. Lån utan säkerhet innebär att du inte behöver pantsätta något som säkerhet för lånet, till exempel en bostad eller ett fordon.

 

Vilka grundkrav finns för att låna 3000 kr?

Våra grundkrav för att låna 3000 kr är:

  1. Du måste vara minst 18 år gammal för att kunna ansöka om ett lån.
  2. Du behöver en inkomst om minst 180 000 kr per år för att beviljas ett lån.
  3. Du behöver ha ett svenskt bankkonto för att kunna ansöka om ett lån.
  4. Du behöver uppge kontaktuppgifter vid ansökan om ett lån och vara bosatt i Sverige
  5. Du behöver en giltig BankID-legitimation för att styrka din identitet när du ansöker om ett lån på 3000 kr.
  6. Du får inte ha skulder hos Kronofogden.