Om Kontantfinans

Brixo AB (org.nr 556978–9273) är ett svenskt konsumentkreditinstitut som grundades 2014. Brixo har hög soliditet och svenska ägare.

Brixos vision är att med innovativa kreditprodukter och moderna metoder tillgängliggöra krediter för en bredare allmänhet. Bolaget strävar efter att förenkla och förbättra marknaden för finansieringstjänster genom att ständigt utveckla sina egna anpassningsbara tekniska plattformar.

Brixo har Finansinspektionens tillstånd att bedriva verksamhet enligt lag (2014:275) om viss verksamhet med konsumentkrediter och står under Finansinspektionens tillsyn. Vi gör alltid ansvarsfulla kreditprövningar och följer god kreditgivningssed.

För närvarande erbjuder Brixo AB 4 olika produkter: Brixo, Flexkontot, Merax och Kontantfinans.

Kontantfinans är en del av Brixo AB (org nr 556978-9273). Kontantfinans erbjuder lån upp till 20 000 kronor under en låneperiod på upp till fem år. Vår strävan är att vara ett enkelt och tryggt alternativ på en marknad med många olika aktörer. Samtidigt är självklart vårt mål att du ska kunna låna pengar enkelt och billigt.

Som kund till Kontantfinans kan du låna säkert och bekvämt, utan dolda avgifter, och du kan när som helst lösa lånet eller delar av det.

Är det något du undrar över och vill tala med oss om, kan du nå oss på 08-500 850 47. Vi har telefonöppet vardagar mellan 09:00 – 12:00. Det går också bra att kontakta oss via info@kontantfinans.se.